joi, 30 martie 2017

Sectii fertilizare semanatoare

Semanatoare ,arpagic ceapa, usturoi, bulbi cu randuri sectii tractor. Vând semănătoare cu sectii cu fertilizare. Utilaje agricole si industriale - Anunturi gratuite - sectii semanatoare. Cutie , mecanism fertilizare semanatoare porumb. Piese semanatori Maschio Gaspardo.


Arc tija sectie fertilizare SPC.

Ax antrenare fertilizare SPC. Vand sectii de semanatoare de porumb modelu de piatra-neamt intr-o stare fff. De vinzare semanatoare spc si prasitoare cu fertilitazor de ingrasaminte.


C vand semanatoare SPC cu sistem de fertilizare complet, 3buc. Schemă de fertilizare la porumb, cu îngrășăminte Azomureș. Mat Craiova semănătoare prasitoare rânduri cu fertilizare îngrășămân.


Vand semanatoare culturi prasitoare Kuhn-Nodet PN sectii , cu fertilizare , . Brazdarul de fertilizare dublu disc . Secţie de fertilizare cu discuri.

De la lansarea gamei NG Plus, semănătoarea cu discuri duble și roți de. Sunt oferite trei tipuri de secţii pentru fertilizare : - cu patină. Semanatori porumb sau floare, 4-6-sectii , cu sau fara fertilizator, . Cu secție de semănat cu dublu‐disc ‐ presiunea la brăzdar de 200‐ 2kg . GASPARDO SP 51 SECȚII , prevazuta cu sistem de erbicidare, fertilizare cu azot . Transmisia la echipamentul de fertilizare se realizează direct de la roata de antrenare. Semănători pentru plante prăşitoare cu disc si fertilizare. Sectiile de administrat ingrasaminte sunt echipate cu discuri.


Un serviciu de căutare convenabil . Fertilizarea se face prin intermediul unui brăzdar dublu disc. Semănătoarea este dotată cu secții de semănat MTR, care la rândul lor sunt. O singură secție , mai multe utilizări 12. Detalii care fac diferența 16.


Reglajul adâncimii pentru secțiile de lucru. Echipamentul de fertilizare asigură încorporarea. Calculator complex pe fiecare sectie. Cultivator cu fertilizare pe randuri YCM-G- Organele de licru tip sageata pe arcuri permit distrugerea. Agregatul tractor semanatoare , in exploatare este deservit de un singur operator.


Recent adusa fertilizare avem mai multe utilaje tractoare.

Posibilitate transport relații tel. Cutie fertilizare aluminiu FS - asamblata SPC. Semănătoare pentru culturi cerealiere ale cărei secţii de semănat acţionează.


Pentru semănătoarea cu disturbare minimă Saxon acest sistem de fertilizare. SEMANATOARE PORUMB SECTII CU FERTILIZARE. Prășitoare secții Poloneze. Prasitoare cu fertilizare sectii.


Versiune D ), Distribuitor ingrasamant cu brazdare de fertilizare cu patine. Această metodă de fertilizare poate fi folosită acum și cu utilaje. Lucrare efectuată primăvara de o semănătoare cu secție de brăzdare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare