joi, 30 martie 2017

Rohnson r5402

Suntem în principal producători de mobilier comercial și de birouri, dar oferim și. Piese de mobilier pentru birouri, locuințe, hoteluri, restaurante și baruri, . Anteco - Producator mobilier Horeca, mobila restaurant , scaune restaurant ,scaune din lemn, mobila cafenea. Suntem unul dintre cei mai importanti producatori de scaune din lemn masiv si furnizori din China,. Continuind traditia seculara o prelucrarii lemnului in Bucovina, MOBILEXTRA SA va ofera prin produsele sale un plus de rafinament, durabilitate, culoare si stil . Mobilier din lemn masiv Catedra Restaurant scaun. Metalcom are in portofoliu atat mobilier restaurant cat si mobilier pentru baruri si cafenele.


Gama noastra de productie cuprinde mese, scaune, paturi si dulapuri pentru. In prezent executam mobilier pentru restaurante , hoteluri, baruri si pensiuni, . De atunci, am construit propriile fabrici, am dat startul producției, devenind astăzi unul dintre cei mai mari producători și dealeri de mobilier din PAL și tapițerii . CEGIM Râmnicu Vâlcea produce mobilier din lemn masiv, scaune, mese, banci si fotolii pentru casă, pensiuni, camere de hotel, restaurante (horeca), școli,. Dispunem de trei hale de producție ce totalizează 1. Consultanti specializati, designeri, proiectanti, ingineri de productie , dedicati . Mobilă modernă și contemporană, producător de mobilier din lemn masiv în. Atelier productie mobilier interior si prelucrare lemn. Vand scaune si mese restaurant din lemn masiv import Italia.


Un restaurant este un stabiliment, local public unde se pot consuma pe loc. Daca doriti sa amenajati un bar sau un restaurant , mobilierul este esential din punct de vedere ergonomic si estetic. Toate piesele de mobilier pot fi realizate la. Producător mobila , uși de interior din lemn stratificat, restaurante și pensiun.


Fabrica de mobila IDEZIO dispune de echipamente si utilaje ultramoderne, precum si de personal calificat ce. Mobila pentru restaurante si mobilier cafenea;. TREND FURNITURE va ofera o gama variata de mobilier pentru restaurant : canapele, mese.


Resetar M producator mobilier clasic. Protectia Consumatorului Termeni . Astfel societatea noastra efectueaza mobila din lemn masiv pentru hotel, restaurant sau bar, seturi de mese s tabureti si diverse alte produse de mobilier la . Ne ocupam de Consultanta, Design, Productie si Montaj pentru ca echipa. Compania noastra produce si comercializeaza mobilier la comanda din Pal, Mdf si. Domeniu de activitate: Productie și design mobilier personalizat. HORECA, panouri - boiserii și . MOBIROM Caransebes, producator de scaune si mese pentru sufragerii,.


Thonet, cuiere pom, mese bucatarie, restaurant ,sufragerie extensibile. Fiind producatori , putem customiza orice, configuram produsul conform . Mese Bar din Lemn masiv pentru cafenele, baruri, restaurante , bistro. Mese si scaune moderne la comanda. Set bar masa si scaune Nisa.


DESCOPERĂ RESTAURANTUL IKEA. O bucătărie sau o baie nouă nu înseamnă doar mobilier. De aceea, ne-am gândit să îți . Colectia noastra de mobila clasica cuprinde: Mobila Sufragerie, Mobila Hol, Mobila. HoReCa ( mobilier hotel, restaurante , pensiuni, cluburi, saloane), . Furnizori mobilier restaurant.


Catalog de firme, producatori , distribuitori din Romania. Prezentari si oferte pentru mobilier restaurant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare