vineri, 10 martie 2017

Adapatori pui cu niplu

Niplu picurator adapare pasari - Niplu picurator. Ideal pentru pui și păsări pentru carne Facilitează administrarea medicației. Este foarte usor de utilizat si comoda . Niplu pentru adapare cu actionare verticala si laterala. Adapatori PLASTIFLEX 5L pui - gaini. Este nevoie de un burghiu pentru montarea ei Durata de de . Oferta adapatori tip niplu 3grade ( UNICUL MODEL DE ADAPATOR CARE SE DESFACE SI SE CURATZE DE MURDARIE) ,din inox pentru toate categoriile . Sistemele de adăpare cu nipluri se folosesc in cazul halelor de creștere a păsărilor: pui , găini,.


Aceaste adapatori sunt benefice pentru toate categoriile de pasari. Ferma zootehnica: Ferme de pasari, gaini de oua, pui de carne, rate. Se foloseşte cu succes în fermele de prepeliţe, găini, raţe, gâşte, pui de carne şi altele. Cu adăpătoarea de păsări vă puteţi crea propriile linii de adăpăre. Linie de adapare metri si nipluri.


De la panou, apa va ajunge la liniile de adăpare cu niplu. Linia de adapare este un element dintr-un sistem de automatizare si anume o piesa de schimb. Hranitoare pentru pui kg. Gasiti aici oferte si preturi pentru adapatoare automata pui - gaini, hranitor. Preturi atractive la Niplu suzeta adapare porci din BRASOV de la . Tcea mai complexa adapatoare automata pentru toate varstele.


Sisteme de adapare cu nipluri pentru pui de carne. Optiunea de niplu de debit ridicat asigura in medie un . Se monteaza usor pe maternitati, custi pentru pui de prepelite . HOG SLAT Vinde - Suzeta adapare pui gaini pasari plastic inox. Furtun flexibil de alimentare adapatori 9mm Vizualizare rapida. O altă opțiune pentru bautorii de pui de curcan funcționează pe principiul vaselor comunicante. Niplu , Kerbl 2238 mm disponibil la Pestre.


Aceasta adapatoare este cu niplu picurator cu. Furaje Pasari-Animale,Hrana Animale de Companie, LIvrari Pui de o zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare