miercuri, 14 iunie 2017

Tamburi pentru zdrobitor de struguri

Cumpara zdrobitor struguri electric online pe eMAG. Metalurgica Moldova Bacau produce teascuri pentru struguri. Accesorii si consumabile pentru zdrobitoare de struguri.


Not yet rated Scrie o recenzie. Cum alegi cel mai bun zdrobitor de struguri in functie de modul de. Ciorchinii dupa trecerea printre tamburii de zdrobire ajung in desciorchinator . Zdrobitoare Struguri la cele mai bune preturi.


In aceasta ordine de idei, ideal devine un zdrobitor de struguri cu separator. Este dotat cu tamburi superiori din punct de vedere calitativ si care pot fi reglati. Vand presa si zdrobitor pt struguri in stare buna de functionare. Mecanisme precum zdrobitoare si desciorchinatoare pentru struguri sunt. Descopera gama de zdrobitori struguri si teascuri si cumpara-l pe cel potrivit pentru tine.


Alege zdrobitori struguri si teascuri de calitate! Produsul se foloseste numai pentru zdrobirea strugurilor. Prin invartirea manivelei se pune in miscare direct un tambur , iar cel de-al doilea tambur este pus in . Descoperiti zdrobitor struguri manual la preturi reduse (produse). Distanta intre tamburi : - mm Actionarea se face manual.


Comanda un zdrobitor struguri manual pentru un vin perfect de pe einstrumente. Vand zdrobitor -descirchinator struguri in stare perfecta de functionare,aduse din Italia. Sunt manuale si au totul din fier (bucsi,roti dintate. tamburi ),mai am. ZDROBITOR STRUGURI TAMBUR ALIMINIU. Disponibilitate: Nu este in stoc.


Material tamburi din poliamida tratata pentru uz alimentar. Tavalugii au o dantura speciala, astfel . Caracteristici tehnice: Construit din tabla vopsita Productivitate . Capacitate cuva: L Cuva se asambleaza . In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea de. Cadru metalic, din teava rectangulara, vopsit. Cuva din tabla inox cu grosimea 0. Vinul, ca bautura obtinuta prin fermentatia alcoolica a mustului de struguri proaspeti.


Tamburi din polipropilena (buc). Cadrul metalic sustine cuva de capacitate litri si tamburii. Cei doi tamburi sunt antrenati de manivela prin intermediul celor doua pinioane. Volum cuva: L (galeti) Cuva se ataseaza prin.


Specificatii Tehnice Actionare manuala. Consiliere gratuita in alegerea zdrobitorului potrivit la telefon .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare