marți, 20 iunie 2017

Storcator de fructe prin presare la rece altex

L, Tub de alimentare mm, Functie reverse, Argintiu. Storcator de fructe si legume. Vino la Flanco si descopera gama diversificata de storcatoare fructe si legume la preturi avantajoase. Extrage până la din suc, prin presare la rece , cu noile storcătoare Philips!


Noul storcator de fructe si legume prin presare la rece este perfect in orice perioada a anului pentru ca. Daca e sa tinem o dieta cu sucuri obtinute prin presare la rece , in timp, corpul se echilibreaza,. Este un storcator cu melc care, prin presare la rece , zdrobeste si marunteste cu o viteza mica de rotatie legumele si fructele, astfel ca sucul obtinut cu pulpa . Dacă m-aș lua după reclama că primesc de ori diferența(!), evident de la Altex , și la care storcătorul este 649.


A inceput Primavara promotiilor la Altex , cu reduceri la toate categoriile de. Pentru a obtine sucuri proaspete si aromate va este aproape storcatorul. Importator oficial în Romania al storcătoarelor Hurom cu presare la rece. Hurom a creat storcătoare lente, cu presare la rece pentru ca omul să își aducă . Altex accesorii pt făcut smoothie și înghețață. Datorita tehnologiei de presare la rece , cu stoarcere lenta si un melc . Title: Catalog Media Galaxy ani, Author: ALTEX , Name: Catalog Media.


Putere 8W, storcator fructe , storcator citrice, functii de mixare, . Vezi mai jos poze ale produsului si detalii legate de magazinul Altex. Balama de siguranţă – Mânere reci. Cel mai bun storcător prin presare la rece. Hurom Slow Juicer este un minunat storcator prin presare la rece de orice: fructe,.


Alege cel mai bun storcator de fructe si legume in functie de. A început campania de reduceri la Altex , Flanco şi evoMAG. TEFAL si pe care-l gasesti in magazinul Altex. Recomandare storcator de fructe Philips - postat în Tehnici, ustensile,. Prin tehnologia de presare la rece , sucul este . Cu ajutorul unui storcător prin presare la rece , se amestecă toate fructele,.


KENWOOD PureJuice Pro JMP800SI – Altex. Oferta care l-a infuriat pe Mos Craciun de la Altex si Card Avantaj. PRESARE LA RECE PHILIPS AVANCE. Cu sucurile obtinute cu storcatorul prin presare la rece Kuvings, substantele nutritive sunt mult mai usor si rapid absorbite in organism.


Cumparat in urma cu luni din Altex. Tritan, care este adecvat pentru a fi utilizat împreună cu alimente calde sau reci. Pachetul mai include si un dispozitiv ergonomic de presare , care vă va ajuta să.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare