joi, 7 iulie 2016

Tocator fructe micul fermier

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, . RON spre magazin produsarena. Funcția principală a produsului este de a zdrobi fructe și legume ca de exemplu: mere, pere, piersici, cartofi . De acum veti putea zdrobi mult mai usor fructele pentru pepararea gemurilor si nu numai cu ajutorul . FARA MOTOR (paie, iarba, tulpini de cereale). Functia principala a produsului este de a zdrobi fructe si legume ca de exemplu:. Acest tocator de fructe cu motor electric este destinat uzului gospodaresc, pentru ca. Moara pentru cereale ,legume si fructe.


Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Zdrobitoare struguri pe site. Image of Tocator fructe cu motor electric 220V. Lideri de piata in furnizarea utilajelor de vinificatie, produse pentru sucuri din fructe , bag in box.


Este utilizata cu succes la pomparea apelor poluate cu substante menajere biologice,vidanjarea latrinelor, a apelor ce contin corpuri fibroase, a lichidelor din. Magazinul nostru va pune la dispozitie scule si unelte pentru gradinarit si mici fermieri. Tocator de mere cu motor electric de kw 30rot min stabil ,productiv usor . Tocator razatoare manuala fructe si legume la cel mai mic pret Tocatoare de mere. Constructia acestuia permite utilajului sa functioneze ca un singur aparat. Utilajul functioneaza cu un singur motor.


Incepand cu Ianuarie febroarie sa vedem. Micul Fermier Romania producator de scule si unelte gradinarit de calitate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare