miercuri, 20 iulie 2016

Aer conditionat metro

Aflaţi de ce aceste storcător de citrice corespund nevoilor dvs. Este cel mai mic si mai putin costisitor storcator de citrice automat din lume creat de Oranfres. Calitatea, rezistenta si durabilitatea sunt garantate de inalta . Inchiriere storcator automat citrice ? Storcator cumparaturi online. Daca doriti sa va bucurati de bauturi sanatoase si extrem de delicioase, atunci a avea un storcator automat citrice este e.

Un storcator manual citrice este un produs ce se poate face util in orice tip de bucatarie, insa cel din gama Amenajari Horeca este destinat in primul rand uzului . Un storcator de citrice gingas, din gama Katie Alice Cottage Flower, o colectie inspirata din pasiunea pentru gatit, aducand un omagiu stilului britanic al ultimelor . Ondulator BaByliss Curl Secret C905PE, 2grade, Sistem automat de ondulare , Verde. MAG Saptamana electrocasnicelor – Espressor automat Krups. Foarte ieftin este storcatorul de citrice electric de la Bosch care consuma . Preturi storcator citrice electric - Lista cu rezultate pentru storcator citrice electric. Compara preturi si oferte actualizate.


Servicii, afaceri, echipamente.

Echipamente de elita pentru bucatarii de top, friteuza automata. Oferte si promotii la Oracle Investment, tag storcator automat citrice. Principala vitamina care se regaseste in pulpa si suc . Este prevazut cu comutatoare de siguranță. Pentru pahare cu inaltimea maxima de cm.


Cod Produs: AKCategorie: . Intra acum pe site ca sa gasesti echipamentul potrivit. O solutie inovatoare pentru afacerea ta! Lider mondial in producerea de echipamente . Cauti cele mai bune storcatoare de citrice ? Cel mai bun storcator de citrice. Modelul este usor de folosit, acesta pornind automat prin apasarea conului, de . Este un storcător standard și „Best seller” de la Mizumo.


Prevazut cu un con de stoarcere extrem de mare. Acest storcător automat este în întregime din oțel inoxidabil, oferă nu numai posibilitatea de a stoarce fructe citrice precum portocale și grapefruit, precum si . Acest model este ideal pentru baruri si . Cu acest storcator puteti pregati, in doar cateva minute, cele mai delicioase sucuri de citrice.

Ce funcţii şi caracteristici sunt importante la un storcător de citrice bun. Winware Evolution, un aparat deosebit, automat , . Structura Inox cu rezistenta ridicata si functionalitate maxima. Usor de utilizat , usor de curatat. Conceput pentru a extrage rapid sucul din citrice dar si din rodii, cu un procentaj de stoarcere de peste din fruct.


Va oferim storcatoare citrice pentru bar de la Risto Bar. Trupa lui Biluta este o echipa plina de entuziasm cu o vasta experienta acumulata in organizarea oricarui tip . Aparat suc de portocale profesional. Alimentare: 230V – 50Hz Putere: 0. Dimensiuni (LxAxH): 780x400x300mm.


Viteza Ajustare cantitate pulpa. L 40W conuri stoarcere Pornire automata Alb. Capac antipraf,dimensiuni de stoarcere,maner,bol de 1L . O supapa opreste automat scurgerea sucului, impledicand astfel murdarirea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare