joi, 30 iunie 2016

Zdrobitor struguri micul fermier

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Descopera gama de zdrobitori struguri si teascuri si cumpara-l pe cel potrivit pentru tine. Zdrobitor struguri manual - Micul Fermier. Gradina Unelte gradinarit - accesorii.


Comanda online rapid un zdrobitor presa de struguri de la Piesesiunelte. Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti. Functia principala a acestui aparat este de a zdrobi struguri , capsuni, fructe de padure, etc.


Tamburii sunt confectionati din termoplastic extra . Alimentarea cuvei se face manual iar capacitatea de zdrobire e. Acest zdrobitor este indispensabil oricarei gospodarii. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea de seminte , pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si . Operația tehnologica inițiala din cadrul prelucrării primare a strugurilor este zdrobirea bobitelor și separarea ciorchinilor ( desciorchinarea ). Daca esti in cautarea unui zdrobitor de struguri electric, la un pret bun, iti recomandam modelul Micul fermier MF-122. Aceasta piesa este recomandata in. Motocositoare Micul Fermier HY-CG520.


Lideri de piata in furnizarea utilajelor de vinificatie, produse pentru sucuri din fructe, bag in box. KW Micul Fermier De acum zdrobitul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare