joi, 2 iunie 2016

Casti skullcandy altex

Preturi incepand de la numai 3. Am cumparat o pereche de casti SkullCandy de la Altex. Dupa vreo luna casca stanga aproape nu se aude. Casti audio Brand Skullcandy la eMAG.


Odata cu castile am primit o . Livrare gratuita, rate cu dobanda - PC Garage. Anunturi casti audio bluetooth - casti audio bluetooth. Nu se compara cu skull candy crusher la calitatea bassului. Deci castile per total sunt ok, comode, ergonomice izoleaza bine insa pt ca lipseste bass ul le voi da . Anul trecut aveam castile SkullCandy Agent, niste casti pe undeva pe la 2ron, . Compari preturile ( price) si cu dedeman, carrefour, flanco, auchan si altex pentru a fi sigur ca ai facut cea mai buna alegere. Vezi mai jos poze ale produsului si detalii legate de magazinul Altex.


Salut, Uite aici un review facut de mine la aceste casti achizitionate de la Altex acum o saptamana. MAG probabil va începe pe la ora la fel ca și ultima rundă Altex. Alegere casti - E in regula ca am conectat amplif=dac aune la.


Si ca sa-ti raspund la intrebare,ia din alea Sony,mergi prin magazine gen Altex ,Media Galaxy. Le voi folosi la un laptop - cu boxe 2. IEFTINE - OFERTE CELE MAI VANDUTE. Altex , Altex ține Blec Fraidei în perioada noiembrie – decembrie.


Intra acum si vezi mai multe poze si pretul . PROMATE si pe care-l gasesti in magazinul Altex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare