joi, 10 septembrie 2015

Storcator automat de citrice

Folosindu-l veti putea sa oferiti clientilor dumneavoastra un suc de portocale de inalta calitate, in conditii . Storcator de citrice Zass ZCP 0 25W, pornire automata. Comercializam o gama variata de storcatoare. Ce funcții și caracteristici trebuie sa aibă storcătorul de citrice. Beko este prevazut cu o functie automata de rotire .

Preturi storcator citrice electric - Lista cu rezultate pentru storcator citrice electric. Compara preturi si oferte actualizate. Servicii, afaceri, echipamente. Echipamente de elita pentru bucatarii de top, friteuza automata.


Oferte si promotii la Oracle Investment, tag storcator automat citrice. Principala vitamina care se regaseste in pulpa si suc . Este prevazut cu comutatoare de siguranță. Pentru pahare cu inaltimea maxima de cm.

Cod Produs: AKCategorie: . Intra acum pe site ca sa gasesti echipamentul potrivit. O solutie inovatoare pentru afacerea ta! Lider mondial in producerea de echipamente . Cauti cele mai bune storcatoare de citrice ? Cel mai bun storcator de citrice. Modelul este usor de folosit, acesta pornind automat prin apasarea conului, de . Storcătorul automat citrice EASY-PRO (P) este caracterizat prin simplitate, robustețe și eficiență.


Este un storcător standard și „Best seller” de la Mizumo. Prevazut cu un con de stoarcere extrem de mare. Acest storcător automat este în întregime din oțel inoxidabil, oferă nu numai posibilitatea de a stoarce fructe citrice precum portocale și grapefruit, precum si . Acest model este ideal pentru baruri si . Cu acest storcator puteti pregati, in doar cateva minute, cele mai delicioase sucuri de citrice. Ce funcţii şi caracteristici sunt importante la un storcător de citrice bun.


Winware Evolution, un aparat deosebit, automat , . IKEA - SPRITTA, Storcător citrice , Accesorii diferite pentru stoarcerea tuturor tipurilor de citrice.

Structura Inox cu rezistenta ridicata si functionalitate maxima. Usor de utilizat , usor de curatat. Conceput pentru a extrage rapid sucul din citrice dar si din rodii, cu un procentaj de stoarcere de peste din fruct.


Storcător automat de portocaleModel compact și rapid Motor puternic și sistem de stoarcere cu unelte metaliceCarcasa, raftul superior și containerele din oțe. Va oferim storcatoare citrice pentru bar de la Risto Bar. Trupa lui Biluta este o echipa plina de entuziasm cu o vasta experienta acumulata in organizarea oricarui tip . Storcatoare citrice profesionale pentru baruri si cafenele. Aparat suc de portocale profesional.


Alimentare: 230V – 50Hz Putere: 0. Dimensiuni (LxAxH): 780x400x300mm. Viteza Ajustare cantitate pulpa. L 40W conuri stoarcere Pornire automata Alb. Capac antipraf,dimensiuni de stoarcere,maner,bol de 1L . O supapa opreste automat scurgerea sucului, impledicand astfel murdarirea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare