marți, 15 septembrie 2015

Incubator oua prepelita

Incubator oua automat -oua gaina -1oua prepelita Trans. Nouă ni s-a întâmplat folosind ouă de la aceleaşi prepeliţe puse în aceleaşi. Câte ouă de prepeliţă încap într-un incubator obişnuit, pentru ouă de găină, din . Ouale de prepelita se incubeaza cu succes in incubatoare performante. Incubatorul automat pentru oua este conceput pentru incubatie intr-un . Incubaroare pentru oua la cele mai mici preturi.


Incubatoare Cleo si incubatoare de import de cea mai buna claitate. La noi gasiti clocitoare pentru oua de prepelita si gaina la cel mai mic pret. Cu ajutorul controlerului se . Un bărbat din Olanda a cumpărat ouă de prepeliță de la supermarket și a încercat să facă un experiment.


Cateva oua infectate pot omora o intreaga serie de pui. Se spune despre ouăle de prepeliţă că ar avea virtuţi extraordinare în comparaţie. Când ies din ou , lângă incubator se pune praf de copt, astfel încât să nu fie . Prepelitele ating maturitatea la 5-săptămâni. Asta înseamnă că atunci pot depune primul ou.


Caserolă cu ouă de prepeliţă fecundate, destinate incubaţiei. Cu un incubator chiar şi din seria ieftină Puişor urmărind totuşi constant . Ca sa poti spune ca stii cum se selecteaza cel mai bun incubator de oua ,. In acest mo pot fi intrebuintate pentru gaini, prepelite si chiar oua de strut. La acest incubator se poate monta dispozitive de intoarcere semiautomata a oualor iar daca il folositi pentru oua de prepelite se poate monta . Ouăle pentru incubat trebuie să aibă o fertilitate de minim şi trebuie. Timpul de incubare al ouălor de prepeliţă este de zile. Acest model de incubator este . Primele 2de oua au generat clienti care cresc la randul lor prepelite , astfel ca incubatorul de prepelite a devenit.


In functie de cantitate, preturile se pot negocia! Pentru prepelite : Incubator. Accesorii pentru făcut cuști. Alveole prepelita pentru incubator sunt ideale crescatorilor de prepelite ,. Fiecare alveola poate sustine oua de prepelita datorita sistemului special conceput.


Alege acum un incubator oua de gaina performant complet automat cu controlul temparaturii si al umiditatii cu alarme pentru praguri superioare si inferioare. Livrare gratuită în limita ariei . Testiculele incubator de prepeliță ar trebui să fie un termometru și deschiderile ventilatorului. Oua de prepelita umpluteÎn Delicii preparate din carne si oua de . Daca esti in cautarea de incubator oua prepelita , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania.


Vom contacta toti furnizorii existenti pentru incubator oua . Capacitate: oua gaina , 1oua prepelita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare