vineri, 27 februarie 2015

Semanatori de porumb noi piatra neamt

Semanatoare porumb randuri tractor motocultor. Semănătoare de porumb SPC cu fertilizare Mecanica Ceahlăul. Semănătorile de precizie SPCsunt destinate semănatului plantelor prăşitoare după metoda în cuiburi (bob cu bob sau câte două boabe în cuib). Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC. Produse de traditie a Mecanicii Ceahlau, semanatorile de tip SPC prezinta un grad . Vind SPC rinduri,cu fertilizator,marcatoare hidraulice,topoare noi.


Freza intervale dintre randuri la porumb , floarea soarelui. Descoperiti semanatoare de porumb la preturi reduse (produse). RODAJUL SEMANATORII La masinile noi sau reparate este obligatorie . Piese de schimb pentru semanatori. Va stam la dispozitie pentru identificarea si alegerea corecta a pieselor de schimb de care aveti nevoie pentru semanatoare dvs de porumb si semanatoare de . Injectoarele sunt cele traditionale doar ca le-am cumparat e noi.


Daca ai semanatoare pe randuri, atunci prasitoare cu 5. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Accesorii pentru motosape pe site. VAND SEMANATOARE DE PORUMB PE RANDURI DE PIATRA neamt CU . Comercializeaza tractoare import si autohtone noi si second han combine si masini agricole,. Se demonteaza curelele de transmisie. Ax distribuitor semanatoare SPC. Puteti obtine cel mai bun pret pentru semanatori prin intermediul serviciului de cereri de oferta.


Anunturi gratuite din categoria Agricultura, Tractoare din Neamt, Vand tractor fiat 640. Piatra Neamt , judetul Neamt. Vand semanatori porumb pe randuri recent aduse in tara 07. Lection 7(4cp), o semănătoare Vadersta un Horsh și toată . Descriere: semanatoare paioase 3m lungime 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare