marți, 10 februarie 2015

Orez la oala cu aburi

Asteptati sa fiarba apa si puneti strecuratoarea cu orez pe oala. Acoperiti orezul cu folie de aluminiu sau cu un capac. Orez Jasmine gătit pe aburi , pufos și parfumat, o garnitură servită cu pește, pui.


Punem oala pe aragaz sau plită, la foc mare și când începe să dea în clocot, . Cumpara oala de gatit orez online pe eMAG.

Oala pentru fiert orez si gatit la aburi DomoClip DOC19 2. Fierbeti apa cu sarea si piperul, apoi adaugati orezul. Puneti legumele in oala de gatit cu aburi si lasati-le la fiert timp de minute. Lasati orezul la aburi 8-minute.


Deosebit la textura este si daca-l fierbi in oala speciala ptr. Iti voi prezenta astazi o metoda de a pregati orezul la aburi , de-o sa te dea pe spate. Gatitul orezului si a preparatelor la aburi nu a fost niciodata mai usor.

Tot ce trebuie sa faceti este sa umpleti vasul de gatit sau tava pentru . ACCESORIUL “ OALĂ PENTRU GĂTIT LA ABURI ” ESTE PROIECTAT PENTRU A. SALATĂ DE CARTOFI CALZI CU BRÂNZĂ DE CAPRĂ. Oala electrica pentru orez CUISINART CRC800E, portii, 650W. Asezati pieptul de pui in primul vas al aparatului de gatit in aburi.


De asemenea, poti fierbe la aburi orezul , mai ales orezul brun. Gatitul la aburi este specific in bucataria asiatica, in general si mai ales in cea chinezeasca. Orezul si unele paste sunt si ele usor de pregatit la aburi. In bucatarie occidentala, fierberea in aburi este folosita in special la.


Care e recipientul pentru orez ? E oare tavita aceea, de fapt o farfuriuta cu tortite si fara gauri? Orez cu legume (gatit la aburi ) - Trebuie sa incercati aceasta reteta. Somon gătit la abur alături de orez cu praz și spanac. Orez fiert rapid si fara sa se lipeasca in masina de fiert orez.


Inventie asiatica, masina pentru fiert orezul este simplu de folosit.

Deasemene exista si aparate de fiert,cu aburi ,care fierb orezul foarte bine. Aparatul de gătit cu aburi , sau steamer-ul pe numele lui de import,. Acest aparat este destinat fierberii orezului și menținerii orezului fiert în stare. Dacă nu ai oală cu aburi , îl poţi fierbe. Speli orezul bine, îl pui la fiert în apă cu sare şi când este fiert îl scurgi şi îl clăteşti sub jet de apă rece.


Este ideal pentru orez , legume, pastele si altele. Oala este formata din piese: oala inox, doua site, capac din . Cu acest vas din Laos puteti gati in mod traditional orez , specific asiatic. Avantajul acestui tip de gatire este ca orezul se gateste la abur , in vasul de bambus . Cele mai importante trucuri de care sa tii cont cand gatesti orezul sunt: cantitatea corecta de apa pusa la fiert, caldura medie, o oala cu capac si o perioada de . Electrocasnice Aparate de bucatarie. La terminarea prepararii mestecati orezul cu o furculita si adaugati o . Datorită sistemului de gătire în abur , puteţi dubla performanţa vaselor Zepter. Legume, Peşte şi carne de pui, Altă carne, Orez şi tăiţei, Tocăniţe şi supe . Pentru a găti la aburi aveţi nevoie de o simplă oală cu sită şi un castonaş,.


Desigur, la oala cu aburi nu puteţi fierbe fasolea boabe sau orezul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare