vineri, 28 noiembrie 2014

Rulota gogoserie de vanzare

ANUNTURI RULOTE - REMORCI - rulote comerciale. Langoserie gogoserie fastfood rulota inmatriculata. Afacere comerciala fastfood rulota cu acte langoserie gogoserie. Fastfood langoserie gogoserie rulota comerciala inmatriculata in Ro. Vand caruta Street Food tip Fast-food ( rulota comercială - car vienez).


Publica anunturi gratuite cu cereri si oferte de servicii si produse de vanzare , cumparare. O gogoserie mobila – afacere pe roti - poate fi dezvoltata intr-o rulota comerciale de dimeniuni medii 3xmetri. Mai ai nevoie de o masina de facut gogosi, . GOGOSERIE MOBILA- RULOTA COMERCIALA de la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare. Rulota fast food - Autorulota. Remorci comerciale AVTOBAN la comanda pentru afaceri pe roti: fast-foo cafenea mobila, patiserie.


Am adus o afacere de vanzare rulota comerciala fastfood inmatriculata in Ro. Pe măsură ce spațiile de birouri se dezvoltă în cadrul marilor orașe, mii sau zeci de mii de oameni lucrând în cadrul unor centre de afaceri, . Daca asiguri un volum mai mare de vanzari , iti poti recupera . LISTA UNITĂŢILOR DE VÂNZARE CU AMĂNUNTUL DE PRODUSE DE. VINZARE si CHIRIE Chirie pentru perioade lungi.


Gogoseria este o afacere care poate aduce profit in orice perioada a anului iar. Vand rulote germane,dublu ax-tandem-modificabile fast food. Afacere la cheie, idei afaceri, rulota comerciala gogosi inelus. Aici, vânzarea merge bine, trei sezoane pe an pentru că numai în week-end se.


Ce variante avem pentru a deschide o gogoserie profitabila? In plus, vanzarea se face si cu ajutorul. Ce coduri CAEN se atribuie unui business precum o covrigărie, gogoșerie ,. Vand afacere la cheie laborator de patiserie -covrigarie- gogoserie cu utilaje.


Ar fi rentabila franciza unei gogoserii intr-un oras mediu ca marime - NU. Pentru mai multe detalii, contactati-ne! Aici poti gasi oferte noi si second hand din categoria Remorci. Cel mai mare site de anunturi auto din Romania.


Ofer informatii complete despre afacere super profit . AUTO- RULOTA Fast-Foo de vanzare. Utilaje: - masina de gogosi automata (originala!!!) - include . Domnul Moldovan Radu face referire la vânzarea cărnii în locaţii în magazine private. Au fost confiscate şi retrase de la vânzare , următoarele produse . Gogoserie este atat la intrare cat si langa Lacul Avram Iancu preturile 3-ron functie de sortiment. Vanzare Spatiu comercial (brasov), €, ian.


Inchiriere Birou (Sibiu - SIBIU), €, ian. Vand patiserie covrigarie gogoserie (Targoviste), 12. Consultant tehnic vânzãri , permis cat.


Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de. Nu este prima dată când Poliția Locală l-a amendat pe bărbatul cu rulota de langoși. Baixar DE VANZARE RESTAURANT Rustic, RULOTA Comerciala tip fast-food .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare