luni, 17 noiembrie 2014

Incubator oua strut

Incubator automat oua struti ,gaina, bibilica, gasca,rata. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Dispune de controlul temperaturii si al umiditatii, intoarcerea automata a oualor.


Clocire naturala si artificiala la ouale de strut. C atunci cand le depuneti in incubator la 36°C, .

Incubatoarele sunt complet automate cu controlul temperaturii, . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Cum se colecteaza fura ouale de la struti - Ograda cu struti din Sebes. STÂND nemişcat în incubator , oul de struţ nu dezvăluie nimic din ceea ce se petrece. Mama- struţ depune într-un cuib simplu săpat în nisip câteva ouă albe ca . Incubarea de ouă de struț de proces destul de complicat, care trebuie să se acorde. Video: incubator MultiLife pentru ouă de struț pentru de bucăți .

Ferma are o colaborare stransa si cu crescatorii particulari de struti. Sc executa incubatoare de diferite capacitati cu intoarcere . Pentru un incubator de oua de strut , valorile uzuale sunt 35. Un model din gama profesionala va permite diverse optiuni de ajustare, atat . Dupa care am construit un incubator pentru ouale de strut , inventat de mine, fiindca nu exista asa ceva, nu foarte mare, cu capacitate de oua.


Am făcut şi incubator , ca să nu cumpărăm iar struţi. Obţin venituri considerabile prin vînzarea de carne, piele şi ouă. Ouă veți găsi întotdeauna cele mai actuale anunțuri. Vind oua de prepelita pentru incubator ( BROILER).


Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi puisorii de strut , sau chiar stritii, fara a-ti percepe comision ! De asemenea, şi ouăle de struţ se vând tot cu 1de lei bucata. Au depus proiecte pe fonduri europene pentru a amenaja un incubator. Sunt păsări frumoase, sunt curate, carnea şi ouăle lor au un. Struţul australian a fost tratat în România ca un porc.


Dar de ce este ferma de struti o afacere atat de profitabila? Arthur Douglas a construit si patentat primul incubator pentru ouale de strut.

Schita incubator: incubator struti, incubator oua strut , incubatoare pui tel. Vand incubator oua strut , capacitate de oua, afisaj electronic, programator. Posibilitate incubare oua de . Pasari de vanzare vand struti femela si mascul varsta 7ani incubator oua de strut cu intoarcere automata.


Anunt din categoria Zootehnie, Piscicultura, Animale de casa, Judetul Dambovita, Postat . Puteti obtine cel mai bun pret pentru oua strut prin intermediul serviciului de cereri de oferta. Tot aici mai gasiti informatii despre casa structura de lemn sau . In al doilea incubator - cu aerisire pasiva - imi marcheaza ,. A doua tura de oua , oua ca maine le bag in incubator , le-am retras si la fel . STUDIU DE FEZABILITATEPROIECT Ferma de struti destinata productiei de carne si oua Solicitant: Gheorghita Pusa Intrep. Vreau sa cumpar pui de strut ,cumpar oua de struti ,afaceri vand afaceri cumpar. INCUBATOR PENTRU OUA DE STRUTI OUA. A lasat un job foarte bun in Anglia pentru a creste struti in Romania: cat castiga.


Coaja care nu este de la oul infertil, din care nu iese pui la incubator se. Anca Farcasiu, proprietar ferma de struti : “Un ou de strut pentru consum costa 1de lei, coaja de lei, iar oul incondeiat 1de lei. Oua miraculoase: de nu stiu cate ori mai si mai si mai decat cel de gaina cu.


Cu asemenea reputatie, de care nici carnosul strut nu se bucura. In lipsa de prepelite acestea se pot multiplica daca se dispune de un incubator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare