luni, 10 februarie 2020

Echipamente restaurant

Dotari bar restaurant echipamente bucatarie suport tehnic evenimente. Electrocasnice Aparate de bucatarie. Unul dintre domeniile unde asigurăm utilarea completă cu echipamente profesionale este Hoteluri, restaurante , cantine (HORECA). Horeca Bucuresti comercializeaza echipamente profesionale pentru restaurante , hoteluri, baruri, echipamente firme de catering, utilaje industria alimentara, . De ce alegerea unor echipamente restaurant noi reprezinta o investitie mai buna ? Hai sa vedem doar cateva dintre motivele pentru care aceasta alegere este .

Dotarea unui restaurant astfel incat sa faca fata tuturor provocarilor si solicitarilor ce apar in permanenta intr-un domeniu ce se afla in continua dezvoltare, poate . Oferim solutii profesionale de proiectare si dotare cu echipamente si accesorii HoReCa pentru restaurante , hoteluri si pensiuni, magazine alimentare, . Oferte si promotii la Oracle Investment, tag echipamente restaurante. Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si utilaje pentru bucatarie calda liniile 60 7si 90 ideale pentru bucataria profesionala, catering, restaurant ,. La noi cumparati la cele mai ieftine echipamente si utilaje! Va oferim la pretul cel mai mic utilaje profesionale restaurante , utilaje profesionale pizzerie, . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete,. Formatia Korona Brasov ofera .

Ustensilele pentru servirea clienților dintr-un bar întregesc aprecierea . Oferta noastra de bucatarii profesionale Horeca include echipamente horeca si aparate pentru bucatarii profesionale. Ideale pentru hoteluri, restaurante , . BUCATARIE PROFESIONALA COMPLECTA RESTAURANT – CALITATE . Fresco Expert - Companie specializata in distributia, montajul si service-ul echipamentelor horeca profesionale. DAAS are la activ numeroase proiecte.


Gasiti in aceasta pagina si echipamente restaurant sau . Dotari restaurante de la GRUP PANDA SRL PIATRA NEAMT si alte firme cu numere de telefon. Am fost foarte multumiti de serviciile companiei Project Restaurant. Dupa o consultare in detaliu am putut aplica proiectul nostru cu succes. Produsul pe care il ravneai.


HB ECHIPAMENTE RESTAURANT SRL, BUCUREŞTI. GASTRO GROUP - Dotari complete cu echipamente si accesorii pentru restaurante si baruri - HoReCa. Cauţi după Reparatii utilaje restaurant lângă locaţia ta? La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, păreri si.


Mai jos poate fi vizualizat un extras din document . ROMHOTEL ofera cele mai noi si atractive solutii de dotari pentru hoteluri, restaurante , cafenele si baruri, dar si echipamente de ultima generatie folosite in.

Gastroeuroinox MCI manufactureaza echipamente restaurant , patiserie sau braserie, mobilier si utilaje din inox, linii de autoservire, hote cu inductie si instalatii . Daca vrei sa-ti deschizi un restaurant , indiferent de profil, sau o cantina, sau doar vrei sa-l redecorezi. Al Forno echipamente si utilaje profesionale pentru pizzerii, restaurante ,fast foo cel mai mare producator de cuptoare de pizza din Bucuresti, cuptoare . Inchiriere echipamente prin GRENKE. Pe langa solutiile complete oferite de Freya, va punem la dispozitie posibilitatea de a inchiria sau de a cumpara in rate. Evenimentul Romhotel Expozitia internationala de echipamente , mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante este organizat de Romexpo in perioada.


B TECHNOLIGHT va ofera produse de calitate, echipamente profesioanle pentru echiparea hotelurilor, barurilor si restaurantelor. B-WELL Lady Saboti albi medicali cu bareta si talpa ergonomica. Doriti sa va deschideti o afacere? Hotel, restaurant sau firma de catering? V-ati gandit deja la un spatiu, la o idee de design si ati stabilit . Hardware si echipamente point of sale: monitoare touchscreen, sisteme all-in- one, dispozitive mobile, imprimante, cititoare coduri bare, case de marcat, . Industrial kitchen equipment.


Fortex are ca obiect de activitate importul, comercializarea si prestarea de servicii privind utilajele profesionale alimentare, cat si alte echipamente auxiliare. ARI-Studio comercializeaza echipamente ITC pentru domeniul HoReCa ( restaurante , baruri, hoteluri, pensiuni), pentru firme, dar si pentru persoane fizice. Echipament de bucatarie industriala.


DAAS, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente pentru hoteluri, restaurante şi magazine alimentare, şi-a bugetat ca pieţele . Compania Rovio Colection este furnizor de piese de schimb, accesorii, echipamente si utilaje HoReCa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare