miercuri, 27 martie 2019

Extract de afine pentru ochi

Consumă afine (se găsesc congelate), coacăze şi, în special, cât mai multe legume verzi, deoarece sunt o sursă. Pentru ochii care lăcrimează: comprese cu ceai de fenicul sau de albăstrele. Bioflavonoizi pentru intarirea capilarelor delicate din zona ochilor. Sugestii de administrare: Ca supliment alimentar, cate capsule de ori pe zi, cu apa. Extract de Afine ce mentine sanatatea tractului urinar, a ochilor , a inimii si care are totodata cea mai mare capacitate antioxidanta.


Păstrează sănătatea și funcția ochilor prin efect antioxidant și suport al circulației venoase.

Contribuie la îmbunătățirea acuității vizuale. Vitamina A naturala-F16 capsule Antioxidant . Cumpara acum Afin Extract Fructe 30cps Rotta Natura la un pret special de 1lei, oferit de Vegis. Contine: luteina, zeaxantina, extract de afine , vitamina a, vitamina c. OPTİLİDOLİN, pentru ochi sănătoşi - Promoție Pharma Dacica pentru cititorii. Doilea Război Mondial mâncau gem de afine pentru a-şi îmbunătăţi . Supliment alimentar pentru ochi capsule.


Afinele apără ochiul şi împotriva degenerării maculare, glaucomului şi cataractei.

Mentine-ti sanatatea cu produse eficiente din gama Vedere, Ochi Obositi pe Vitaplus. Prospect Vedixin - Zdrovit Produs pentru ochi si vedere! Indicatii Fragilitate capilara. In vreme ce afinele sunt cunoscute in principal pentru rezultatele obtinute in medicina . Participă la protejarea ochilor prin formarea unor pigmenţi în maculă, zona.


Antocianozidele din afine au acţiune de protecţie vasculară, favorizând acuitatea. De asemenea, fitoterapeuţii recomandau afinele şi pentru tratarea diareei, infecţiilor urinare şi diabetului zaharat. Extractul de afine ajuta la mentinerea nivelelor de colagen de la nivelul . Luteina si zeaxantina pentru ochi. Omega-Ochi Sanatosi LYSI,un supliment exceptional,cu nutrienti esentiali pentru sanatatea ochilor , obtinut din materie prima de cea mai . Formula complexa pe baza de antioxidanti si extracte din plante cu rol in protejarea retinei si in imbunatatirea acuitatii . Vedixin, capsule este in oferta farmaciei la pretul de 19.


Substantele din compozitia sa ajuta la o circulatie sanvina mai buna la nivelul ochilor si ii protejeaza impotriva radiatiilor UV in exces. O porţie de afine valorează cât 3-casete cu vitamine, cu specificaţia că. Sunt utile pentru afecţiuni ale ochilor precum cataracte şi anumite forme de . Myrtilli fructus) standardizat în min.


Vă oferim un produs extraordinar care conţine 1 natural extract din afine.

Compuși de plante din afine , coacaze negre, ginkgo și sâmburi de struguri. Extract de acerola, hidroxipropilmetilceluloză (membrană capsulă ), extract din . Capsule naturale pentru ochi cu afine. Comanda CAPSULE GOJI AFINE SI CATINA cps de pe plantum. Ochiul este cel mai important organ de simţ, de care ne folosim tot timpul, din. Principii active în doza zilnică recomandată (capsule ): afine negre 8mg, . Slide Nutrilite produs miraculos pt ochi Afine si luteina.


Extractul din fructe de afin este solutia eficienta, demonstrata stiintific pentru mentinerea sanatatii ochilor , protectia retinei, prevenirea degenerescentei maculare . Supranumite insulina verde, afinele nu trebuie sa lipseasca din meniul zilnic al. Afine standardizate, WAY naturii, capsule X 9 2mg. Oferă protecție antioxidantă pentru ochi. Detalii: extract de afine este standardizat la . Vedixin este recomandat pentru mentinerea vederii optime, substantele active fiind luteina, zeaxantina, pulberea de afine , vitaminele A, Bsi C, plus minerale . Mentine sanatatea oculara, ajuta ochii sa se adapteze la schimbarile.


La adulți, doza recomandată este de capsulă cu eliberare rapidă de 1-ori pe zi, de preferat la masă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare