luni, 4 februarie 2019

Afacere cu clatite

Tuturor le plac clătitele ”, și-a spus Vali Dulea, atunci când și-a propus să înceapă, împreună cu prietenul său, Răzvan Briciag, o afacere. Ea a lansat recent businessul Clatette, pe care îl descrie drept prima ”fabrică de clătite ready made (gata făcute n.red)“. In Bucuresti exista o cafenea speciala unde puteti servi clatite bretone intr-o.


A început cu fabricarea câtorva borcane de dulceață pentru a ajunge astăzi cu o adevărată fabrică de dulceață cu capacitatea de producție . Plita rotunda, NOUA, alimentare gaz, ideal pt clatite , pita, turta, et.

Servicii, afaceri , echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Informatii clatitarie stradala postări feb. Mai multe rezultate de la forum. Afacere cu rulota comerciala postări apr.


O delicatesa frantuzeasca a cucerit piata fast-food-ului: este vorba de o clatita subtire preparata cu ou. Spre deosebire de clatitele normale care . Este reţeta de succes promovată de o tânără de de ani din . Desert pentru romani, garnitura pentru vest-europeni, clatitele reprezinta o afacere cu o marja de profit de pentru cei care au investit intre 6.

CLATITARIE, MODEL DE SUCCES IN AFACERI. Ideea sa de afaceri şi felul în care a pus-o în practică a ajuns până la urechile. Draga Ambasada SUA, daca ai ajuns sa feliciti o biata afacere cu clatite , de tot . Pe tine te intereseaza sa deschizi o afacere trainica, nu sa obtii o finantare cu riscul neglijarii. Idei de AFACERI: Aproximativ, de ce capital initial are nevoie un intreprinzator care doreste sa se lanseze intr-o afacere cu clatite ? Aici sunt clatite gourmet, servite prompt si cu zambetul pe buze, dintr-o rulota. Cati bani faci in Capitala din ecleruri, clatite si burgeri.


Cei trei si-au deschis o afacere dintr-un produs care se gaseste in toate cofetariile: . Pe măsură ce spațiile de birouri se dezvoltă în cadrul marilor orașe, mii sau zeci de mii de oameni lucrând în cadrul unor centre de afaceri , . Dupa ce hotarati sub ce forma veti activa, eu recomand ca intreprindere individuala, trebuie . Dar, desi orice persoana apreciaza clatitele si desi in alte tari clatitariile sunt de mult o afacere profitabila, in Romania potentialul acestui aliment nu a fost inca . Proiectul Plan Afaceri - Sweet Omelet SRL - Management, pentru facultate,. Se plimbă cu ea prin Sibiu şi vând clătite uriaşe. Aflat la cea de-a cincea afacere horeca pe care o deschide, prima proprie insa, Valentin . Au pornit de la ideea iniţială de clătitărie bistro, însă şi-au dată seama că o astfel de afacere nu este încă tentantă pentru românii care nu sunt obişnuiţi . Emilian Ene este inginerul care vinde clătite la metrou.

Un food truck este o afacere mobila care transporta si vinde mancare si. Furgoneta pentru clatite trebuie sa fie dotata cu mixer, crepiere, mese . O tânără familie din Târgu Jiu a pornit săptămâna trecută o afacere de. De ce o afacere cu clătite ? Georgiana Gheorghe: Depinde de modelul de afacere.


Recent, în centrul Piteştiului a fost pusă pe… roate o afacere care se bucură. Referitor la rețetele pe care le aveți voi pentru clătite , cu atât mai mult cu cât sunt rețete. O afacere de familie cu mult dulce, Delicii pe Roti. Cei doi afirmă că dacă afacerea merge bine vor încerca să se extindă.


Clătite la dubiţă pentru tot cartierul. Mai avem loc în curtea casei . Care ar fi totuși avantajele clădirii unei afaceri care se ocupă cu prepararea și vânzarea de clătite ? Rulotele cu mâncare, o afacere tot mai profitabilă. Preparate sunt pentru toate gusturile, de la burgeri, la pizza, clătite , plăcinte sau chiar vin . Cauţi şi cauţi şi nu găseşti decât, poate, în localurile de lux, la comandă. Ideea i s-a transformat în hobby, iar pe urmă în afacere.


După ce a trecut de primul îngheț, Darian a reușit să construiască o afacere din vânzarea de clătite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare