joi, 13 septembrie 2018

Sita pentru pasat macese

Anunturi masina de macese - masina de macese. Vand masini manuale pentru obtinerea pastei de macese. Pasta de macese - gem de casa din maciese - unul dintre gemurile mele.


Am facut de la zero gemul de măceșe , adică de la cules până la produsul finit din borcan. Doar că eu nu am avut, așa că am pasat cantități mici de fiertură de măceșe , pe care apoi am tras-o printr-o sită cu găuri mai măricele de . Produse NOI, Factura, Garantie Luni.

Cumpara Sita fina pentru pasat - Westmark de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Iar pasta de măceșe este una din acele delicatese culinare pe care. De ani de zile, cumpărăm pasta de măceșe de la niște prieteni de familie.


Vezi cum poti obtine o pasta de macese fina si intens aromata fara. Pasta obtinuta se mai trece printr-o sita deasa, mai diluand pasta cu un . Pentru un suc curat si foarte fin, secretul este ca operatiunea cu sita sa . Dacă vrei să bei un pahar de ceai de măceșe poți să iei apă de pe.

Dacă pentru sita prin care trece pasta se găsește tablă de inox sau . Reteta simpla pentru dulceata de macese facuta acasa. Pentru a obţine o pastă fină, este indicat ca amestecul să se treacă cel puţin o . Gemul făcut de mine este din pasta lor de măceşe , dar fiert acasă. Se dau apoi printr-o sită specială (a se vedea pozele) şi se mai adaugă . Poate fi manuala (atunci e mai ieftina) dar merge mai greu sau . Dupa ce macesele au fiert le trecem printr-o sita foarte deasa pentru a obtine pasta. Eu am pus o sita mai mare deasupra unei cratite in care . Așadar, măceșele crude consumate alături de alte fructe, sporesc beneficiile acestora. Apoi, se adaugă zahărul peste pastă și se pune la foc mic, . Mod de preparare: Puteți cumpăra direct pasta de măceșe sau o. Se fierb măceşele , se strecoară, apoi se trec de mai multe ori printr-o sită.


Un preparat specific zonei Transilvaniei, această dulceaţă de măceşe este. Pentru a prepara dulceaţă din măceşe aveţi nevoie de un bol pentru a măsura, o sită. Sugestie: Când puneţi pasta de dulceaţă la fiert împreună cu zahărul puteţi.


Sita utilizata la extragerea Pastei de Macese. Gem de Macese folosit si ca garnitura la friptura.

Intr-o cratita turnam pasta de macese si o lasam la fiert timp de minute de cand da primul. Trece printr-o sită deasă fructele fierte și pasează totul. Pune pe foc pasta fină rezultată și adaugă zahăr, jumătate din cantitatea de pastă de . Măceşul este una dintre frumoasele podoabe ale dealurilor, fiind eficace pentru. Pasta , marmelada şi dulceaţa din măceşe se obţin din fructe coapte, fără . Daca nu aveti sita potrivita mai bine separati samburii cu paharul ca.


Când eram copii ( după aceea mai rar), mama făcea în fiecare an gem de măceșe. Se scot macesele intr-o sita fina si cu ajutorul unei linguri de lemn, se paseaza bine. Se pastreaza doar pasta care se formeaza, restul se arunca. Download as Word Doc (.doc), PDF File (.pdf), Text File (.txt) or.


Cât despre dulceață ori gem de măceșe (căruia i se mai spune în urma trecerii prin sită (în cazul meu, o cană și jumătate de pastă ) se . Apoi pulberea este separata de seminte si de perisori printr-o sita foarte. Exista mai multe retete traditionale de pasta si gem de macese. Cred ca sotului meu i-ar place pasta de macese , chiar imi spunea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare