vineri, 3 august 2018

Scripete mobil desen

Este uniform ,felii si cuburi de fructe si legume groase sau subtiri. Cutterul de legume se taie în cuburi datorită prezenței mai multor lame care separă părți de o anumită dimensiune. Razatoare feliator multifunctional Multi Salad Chef. STRÅLANDE Răzătoare cu mâner. In rastimp, toaca legumele (le poti da pe razatoare sau le poti taia cubulete).


Fasolea verde se rupe in bucati mici, iar varza se taie marunt . Congeleaza acum legumele , fructele si ierburile pentru a extinde. Mod de preparare ciorbă de legume cu lobodă. Tocator fructe si legume, Razator manual. Curatam cartofii si morcovi(ii spalam)cartofi ii taiem cuburi ,morcovul il dam prin razatoare.


Feliator multifuncţional cu răzătoare. Aparatul de taiat manual reuseste perfect sa taie chiar si legumele moi. Răzătoare Original V, original v,razatoare original v pret,razatoarea pro v,. Cum alegi cea mai bună răzătoare electrică pentru acasă?


Am eu un aparat care taie legumele cubulete, l-am primit cadou asa ca. Cred ca topicul era despre aparat de taiat legume in stil Brunoise si nu despre ce razatoare fiabila si. Eu am gasit un aparat care taie cuburi de 6mm.


Disc original pentru taiat legume si fructe in cuburi de mm, utilizabil cu masina MAXIMA. Taie fin sau mare, in cuburi , fasii, felii si julien iar cu dispozitivul de prindere al. Discuri pentru masini de taiat legume profesionale de la Risto Chef.


Livrare gratuita in aceeasi zi in. Spiralizator legume electric Beper 90. Borner care este ideala pentru taiat legumele betisoare, felii si cubulete. Cu ajutorul cutitelor usor inlocuibile, poti felia rapid si usor legumele sub forma cuburilor, fasiilor sau in stil julienne. Design-ul sau unic va permite sa radeti fructe si legume cu precizie si fara pierderi, in timp ce va protejeaza de lamele ascutite.


Daca este necesar curatati fructul . Utilaje preparare receDiscuri și accesorii preparare legume Discuri cuburi Hallde RG-1(6x6mm Discuri răzatoare TVM Titanium (2mm - 7mm). Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Toate într-unul: Mixează, amestecă, mărunțește, taie în cuburi și răzuiește!


Un preparat complex, dar delicios: Biluțe de cartofi cu legume și. Alegerea instrumente care ne vor ajuta să taie rapid legume. Taietor de legume rotativ japonez. Impingatorul de siguranta din compozit pivoteaza, pentru a taia cuburi s. Utilizarea cu cutite mari - taiati cuburi de cartofi pentru.


Disc razatoare legume RG 3mm de la Kalva Solutions Srl. Ciorba de legume este în fond un ceai din legume. Când toate legumele sunt aproape fierte, se adaugă roșiile tăiate în cuburi mici sau o lingură de bulion . Tăietor multifuncţional de fructe şi legume - set cu piese. Tehnica e următoarea: trebuie să-i dați prin răzătoare și să. Ar trebui să le taiați în cuburi mici sau felii, apoi să le împarțiți în pungi de . Când clocoteşte, se adaugă sfecla curăţată şi dată pe răzătoare sau tăiată subţire.


Când legumele sunt aproape fierte, se pun şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi. Se curata legumele de coaja si se dau prin razatoarea mare, doar cartofii se taie cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita si se pun legumele. Multi Salad Chef te ajuta sa amesteci, feliezi, sa tai legumele cuburi , fasii sau julienne, sa razui sau sa maruntesti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare