marți, 3 aprilie 2018

Patiserie congelata franciza

România al produselor de patiserie congelate fabricate dePP. Ca răspuns la solicitările primite, reţeaua noastră de franciză a primilor ani s-a . Pentru magazinele mai mari pe lângă patiserie şi panificaţie (cornuri, chifle) se oferă şi pâini de mic gramaj. Fabrica dispune de cele mai înalte . Produsele de patiserie congelată Fredy sunt realizate după rețete proprii sau ale colaboratorilor și prezintă un raport calitate-preț foarte bun. Configureaza-ti o oferta personalizata de patiserie , cofetarie si panificatie congelata ! Descopera produsele de patiserie congelata din brosura de prezentare! Cristian Chiţu a controlat prin franciză două patiserii ale unuia dintre cele.


Happy Beary este o franciza 1 romaneasca, cu taxe mici de intrare,. Iti livrama gratuit produsele direct in patiseria ta. Franciza Leon Gourmet Bakery urmareste implementarea unui concept modern de patiserii , cu design deosebit si produse la preturi competitive.


Cea mai mare reţea de franciză din România, care a intrat în insolvenţă acum trei ani, anunță ieșirea din criză. Am un fast food si sunt interesata de o firma cu produse de patiserie congelata in sistem de franciza. Va oferim covrigi congelati si patiserie congelata la cele mai bune preturi de pe piata. Francizatul achiziţionează produsele congelate de la noi, . Castigul consta din vanzarea produselor de patiserie la un pret mai mare decat.


Bella Food inventează categoria de patiserie congelată în România. Covrigi proaspăt rumeniți, simigerie, patiserie dulce și sărată, prăjituri delicioase, pizza și sandwich-uri apetisante te invită la PETRU! ARC Bakery este un mix intre brutarie, patiserie traditionala. Piata romaneasca , impartita intre produsele proaspete si cele congelate.


Afacere la cheie ( franciza ) cu produse de patiserie congelata , fara taxa de afiliere! Apetitul românilor pentru patiserie congelată scoate din INSOLVENȚĂ cea mai mare rețea de franciză din România. Suntem o firma franchise cu produse de patiserie congelata. Marca Leroy, reprezentata prin produsele de cofetarie (prajituri congelate ready to eat) si patiserie congelata (ready to bake), este . Ideea de baza este o simigerie cu produse congelate pentru ca e. Ar fi pe piata PETRU la care franciza e 20. Vanzari Oferta : produse de patiserie congelate.


Se iau câteva locaţii de mici dimensiuni (mp), se adaugă o gamă nouă de produse ce pot fi congelate , plus mai multe cereri de franciză din . Avem aceasta franciza pe o perioada de cinci ani cu 7Spice, marca . Fornetti de la partenerii noștri de Franciză , mici și. Patiserii El Greco, fast-food. La o patiserie primesc produse congelate la kg.


Cei de la franciza au spus la initializarea contractului ca aceasta activitate se incadreaza la . Brandul german Marc Cain a fost adus in franciza pe piata din Romania in acest an. Grupul ungar este cel mai important producator de patiserie congelata din . A incercat sa propuna proprietarilor francizei un alt model de dezvoltare,. Aryzta AG, care este al treilea cel mai mare producător de panificaţie congelată la.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare