marți, 28 noiembrie 2017

Aparat de spalat cu presiune karcher k2

Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. Curatator cu presiune ( turbojet) KARCHER KPremium KARCHER KPremium este un curatator cu . Aparate de spalat cu presiune Karcher ▻ Plata in RATE fara Dobanda. Maşina de curăţat cu înaltă presiune Karcher KBasic. Detergent alcalin activ spalare cu presiune KARCHER RM 11 litru.


Cauti cel mai bun aparat de curatat cu presiune ? Compact si puternic, produsul . Spalatoare cu presiune, ideale pentru o curatare eficienta si usoara a suprafetelor foarte murdare. Salut, Am achiziționat un aparat karcher 3. Aparat spalat cu presiune 150HR EPWSterwins. Verifica garnitura de la furtunul de presiune , cel care se duce catre lance. A fost alimentat in locul mașinii de spălat.


Clasa de utilizare, Semi-Profesionala. Masina de spalat cu presiune Karcher KFull Control Home. Cel mai bun aparat de spălat autoturisme cu presiune. Până acum nici un cumpărător nu a fost dezamăgit de ceea ce poate acest KBasic.


Lance de presiune cu duza rotativa karcher pentru murdarie grosiera K- K 4. Stare ireprosabila de functionare si ca aspect,adus din Germania. Are lance normala,rotativa,furtun pentru spuma,pistol cu furtun de 4m. Review aparat de spălare cu presiune : Karcher KFull Control.


Curatitor cu apa sub presiune Karcher KBasic 1. K, de presiune mai mică, pentru că deși s-ar fi putut face treabă cu el, ar fi . Recomandare aparat de spalare cu presiune - Salutare,As vrea sa. Pana acum am vazut o oferta la dedeman , la Karcher KBasic - aprox . Adaptor Cupla Bayoneta Karcher. Pivotul vario este prins intre pistolul de inalta presiune si accesorii sau intre o teava de prelungire si accesorii. Potrivit pentru aparatele de curatat cu inalta presiune a claselor K- Kdin gama Kärcher Consumer.


Negru-Galben la pret foarte bun. Livrare rapida si rate fara. Am sunat la service-ul de la noi, care reprezinta si Karcher si surpriza.


Acest curatitor cu apa sub presiune include un motor racit cu apa, ceea ce-i asigura o durata lunga de viata si o fiabilitate crescuta fata de modelele Ksi K. Masina spalat cu presiune Karcher K23cu Discount Mare de Pret numai la. Presiune Karcher 1RON, Pentru aparatele uzuale de curatat cu presiune KARCHER : HD10/2 10/2 10/25. Include: garnituri inalta presiune + garnituri .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare