luni, 11 septembrie 2017

Instalatie erbicidat dolj

Vînd instalație erbicidat în stare buna. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Instalatie de pulverizare, masina de stropit, erbicidator.


Ghindeni, Dolj Acum o săptămână 5EUR. Craiova, Dolj Acum luni 1RON. Vand instalatie erbicidat 300l in stare perfecta de functionare. Diosti Dolj Telefon validat.


Masina erbicidat Dolj de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. INGCOMION SRL din Bd OLTENIA, Nr. BL 2OP, langa ALPHA BANK judetul DOLJ va ofera Masini de erbicidat tractate - erbicidat instalatie. VIS-Ŕ-VIS DE FABRICA DE BERE, INTRE PETROM SI OZ MARATON), CRAIOVA, Jud. Oferte FURAJE INSTALATIE ERBICIDAT DOLJ - Vanzari, Cumparari, Servicii FURAJE INSTALATIE ERBICIDAT - catalog online si anunturi.


Vand intalatie erbicidat Nord Pulve,latime m,dotata cu calculator si monitor, sistem de copierea rotilor de la tractor,reglarea debitului. Dolj judet ieftine, instalatie erbicidat Dolj judet cauta. Cele mai ieftineinstalatie . Mașină de erbicidat tractat.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Pompe de stropit. Preturi pentru Pompe de stropit de la 2. Oferte produse si servicii: instalatii erbicidat. Producatori, distribuitori, furnizori.


Oferit de:SC EURODINAMIC SRL. Instalații de irigat tip tambur cu tamburi de irigat de diferite dimensiuni cu un furtun de . Am terminat de erbicidat cultura porumbului şi am trecut la soia. Fermierii din judeţul Dolj se pregătesc să declanşeze campania de vară. Voi pune în funcţiune, de probă, instalaţia de irigare prin picurare pe o suprafaţă . MASINI, UTILAJE, INSTALATII. Ca lucrari de intretinere, se poate aplica o erbicidare contra buruienilor monocotiledonate sau 2-prasile mecanice si 1-2.


Precizari MADR cu privire la producatorii de rosii din judetul Dolj. Dolj Agricole Utilaje si echipamente. Vand tractoare, instalatie erbicidat , presa baloti, plug reversibil Teleorman . Erbicidare în zona căii ferate şi a unităţilor de cale ferată. Așezare geografică; Atestare. Aveti la noi o gama foarte variata de utilaje agricole noi si second hand.


Plug Prelucrat sol Erbicidat Zootehnie Utilaje de Împrăștiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare