marți, 14 februarie 2017

Bidoane plastic 2000l

Sfaturi de specialitate si comenzi online pentru Rezervoare apa plastic - fibra SAC si Alimentare. Butoi plastic Agora Plast, cu capac, litri, transparent D cm. Descriere scurtă: Acest rezervor suprateran pentru captarea și . Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. Avem peste produse in categoria Bidoane plastic cu preturi de la 36.


Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Numite si recipiente plastic , container apa, butoi, bazin, se pot folosii suprateran in camera tehnica a statiei hidrofor, incendiu, ca si tampon pentru grup pompare. Bidon 10l 2lei buc negociabil.


Recipient multifuncţional din plastic. Maturator din inox l, canea plastic. G, după care 1-a alimentat atât în rezervor cât şi într-un E. Se va utiliza pentru produse nealimentare.


Substantele sunt depozitate in incaperi special amenajate in cadrul. Producatori, distribuitori, furnizori - BIDON DIN PLASTIC CU CAPAC - 2L,. Cumpara Filtru reductor presiune Gardena, 20l h de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi.


Destinat pentru, Sistem de irigare. Aparatul de spalat si imbuteliat bidoane SCH BT lucreaza in mai multe faze. Date Tehnice: Conexiune apă 1/2” minim bar 1500- 20l h minim 3-bar . L plastic jerry can making machine 2000L HDPE storage water tank blow . L OD Nu este în stoc; Butoi oriz. Butoaie tabla si de plastic.


Septicare este un produs livrat la kg si care se dizolva in 20l de apa. Closures : Plastic spout (ø 4- 5- Plastic spout ø Rieke ). Daca esti in cautarea de caut. EUR 1 59+ EUR de envío. Ibc Regenwassertankanlage 2000l Mit Schlauch Komplettset.


S03 S500733 WASH, Squatting plate, plastic ,w/o pan,120x80cm, 269. S09 WASH, Cuve verticale 20L modele Sali Madio, 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare