marți, 20 decembrie 2016

Lansete okuma

Vand doua lansete feeder, Garbolino si doua mulinete Okuma. Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Pentru rezultate optime in timpul pescuitului este nevoie de cea mai buna lanseta Okuma.


Afla acum care sunt cele mai comercializate modele, accesand . Lanseta , undita Okuma magazine, preturi, oferte. Salutare prieteni pescari as vrea sa-mi schimb lanstele de crap si m-ar interesa una din aceste lansete. As dorii sa stiu cateva imprestii . Lansete spinning Okuma - consulta ofertele Bigfish.


LANSETA OKUMA CEYMAR MATCH 3. Disponibilitate: Stoc Furnizor (livrare ore) . Oferte si promotii la Pescar Expert, tag lanseta Okuma crap. O serie superba de lansete ce acopera intreaga gama de cerinte pentru pescuitul cu naluci. Foarte usoare, confectionate din fibra de carbon high-modulus, . Okuma Solitron Feeder este construita pe un blank slim din carbon IM6. Dispune de actiune puternica, ideala pentru aruncarea cosuletelor sau momitoarelor la . Mulineta Okuma Longbow LB 80.


Rate in magazin, aprobarea . Uitate la gama MTX lansete mai mult decit ok ,la preturi foarte ok si ramin. Ce parere aveti de aceasta lanseta Okuma Luremania Spin 85m 3-12g daca ati pescuit cu ea. Pescuiesc la clean (si la ce mai intra) pe . Maner de provenienta japoneza . Okuma LureMania este o lanseta cu finisaje extraordinare ce satisface si cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste spinningul, fiind confectionata din carbon . Un suport recomandat pentru pescuitul la feeder şi crap. Cele mai ieftinelansete okuma.


Partea superioară este din burete flexibil, astfel că atenuează eventualele şocuri la aşezarea lansetei . O lanseta care nu face rabat de. Rybářský prut RON THOMPSON Dialex Tele Pike 3+ naviják OKUMA Lexsan Pro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare