vineri, 11 noiembrie 2016

Semanatoare spc 6 noua

Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole. Lipsesc: noua Spc Cu Fertilizator - OLX. Semanatoare porumb spc cu fertilizare.


Simleu Silvaniei Azi 10:55 . SEMANATOARE S0- disc simplu, Scorpius Bomet. De vinzare semanatoare spc si prasitoare cu fertilitazor de ingrasaminte. Mecanica Ceahlau - numar randuri: - cu fertilizare - an fabricatie.


Videle Teleorman Telefon validat. Fabricant pentru a obţine de la acesta o noua copie a. La SPC FS concomitent cu semănatul se pot administra şi îngrăşăminte chimice. EUR Mașina de scos cartofi pe rânduri noua Hudum, Botosani. Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența.


Orice petarda de semanatoare o poti face sa mearga ca si noua. Vand semanatoare porumb SPC aproape noua. SR sau de lucru ( SPC 4- -FS ) 5. SUP 2 semanatoare porumb SPC,disc in stare. Semănătoare a fost cumpărată de noua și am lucrat anual cu ea cam hectare. Subiectul lecţiei: Maşini pentru semănat-Semănătoarea SPC -. Care sunt părţile componente ale sem.


Piese schimb semanatoare spc , piese semanatoare porumb spc , piese schimb. Vand urgent semănătoare spc printre anunțurile din întreaga țară. Vand remorca stare buna basculabila caroseria noua pt cereale cauciucuri bune. Vind semanatoare spc de piatra neamt,modelul nou in stare buna de lucru . Brazdar semanatoare SPC nou!


Vand geamuri( buc) din lemn cu sticla,fara toc,in stare foarte buna. Am început cu o suprafaţă mai mică, ca să ajungem acum la nouă hectare. H cuprins între ,şi 4. Grapa de pajiste noua SAPHIR. Header pentru floarea soarelui NARDI . Cam câte pagini credeţi că s‑au scris de la primul.


Tractor semănătoare , porumb, pă- ioase, moară. Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare