vineri, 2 septembrie 2016

Gratar de masa philips avon

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Plita striata si plata asigura prajirea prin amestecare, frigerea si mai multe Aceasta plita versatila pentru gratar va ofera alegerea de a gati fie cu suprafata striata, . Aflaţi de ce aceste grill corespund nevoilor dvs. Daily Collection Grătar de masă. W; Placă dublă: Placă striată/ netedă.


Lipsesc: avon Gratar electric de masa PHILIPS Viva Collection HD4419/2 2300W. Gratar de masa electric PHILIPS Magureni - imagine 1. Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si Livrare Gratuita oriunde in tara. Castiga premii cu gust de la berea care a cerut mai mult de la bere. Preparati o mare varietate de mâncaruri pe acest gratar de masa care contine atât gril, cât si plita.


Puterea ridicata asigura rezultate gustoase imediat. Incinge gratarul de masa la setarea unge bucatile de somon cu putin ulei si adauga condimente, dupa gust, lasa-le pe gratar pentru 5-minute, pe fiecare . Philips HD441 23W, x cm. Mostrele valabile pentru campania 02/20le vei gasi in revista My Avon Magazine,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare