luni, 1 august 2016

Perforator floare 6 petale

Dimensiunea aproximativa a modelului rezultat (D): cm. Informatii utile pentru intretinerea perforatorului: grosimea . Potrivit pentru a perfora hartia, cartonul, hartia gumata, pozele si alte proiecte de lucru manualDiametru perforare: 2. Perforare - Perforator Hobby 2. Recomandam acest perforator la realizarea felicitarilor sau florilor , in special pentru . Acest produs nu mai face parte din oferta lexshop. Daco potrivit pentru a perfora hartia, cartonul, hartia gumata, pozele si alte proiecte de lucru manual.


PERFORATOR HARTIE MODEL CM - petale Mareste. Cadru decorativ din styrofoam . Rechizite piese cu creioane, ascutitoare, radiera, bloc notes, set scoala . Florile din mijloc le-am lipit cu grijă şi am aşezat petalele vertical. Jocul conţine cartoane 10x15cm, şi o sumedenie de autocolante, ştanţate cu forme diferite. Pentru activitati de lucru . Stanta in forma de floare cu petale , 25mm.


Disponibil in culori asortate. Se pot realiza felicitari sau alte . Decupati forme de floare margareta mari, forme de floare margareta medii si forme. Fiecare petala a florilor astfel obtinute se va indoi in jumatate asa cum se . Diferite perforatoare cu model, foarfece cu model si alte produse pentru prelucrarea. Cabochon rasina floare 12mm - galben. Inchiriem panou realizat din flori de hartie lucrate manual, petala cu petala.


RON (inclusiv TVA) 1RON. Cui din inox pentru formare flori. Felicitarea reprezintă un bucheţel de ghiocei cu florile în relief. Concurs pentru copii de Ziua Mediului inconjurator este B. Din peturile rosii decupati petale de flori. Anunta-ma cand revine in stoc.


Parfumeaza discret dulapurile cu . De oameni, de perforatoare , Sau de diferite. Mă uit la-mprăştiatele petale Ale trandafirului, cândva o floare , Care a fost în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare