joi, 12 mai 2016

Coperti indosariat

LIVRARE in maximum 48H◈ Stoc Permanent! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, . Livrare rapida din STOC - Preturi promotionale de la 30. Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi de minim RON.


Iti oferim o gama diversificata de coperti , inele si accesorii pentru indosariere , pentru o mai buna organizare a biroului tau! Ideale pentru protejarea documentelor indosariate Confectioanate din : plastic transparent cristal F. Acceseaza oferta noastra de produse de birotica ieftine in Romania. APARATE DE INDOSARIAT si ACCESORII. Indosariere cu coperti termice (termolegare). Puteti sa alegeti tipul copertilor dintr-o gama variata de materiale si culori sau . O solutie simpla de indosariere si personalizare coperti , la cald.


Puteti confectiona: lucrari de diploma, albume foto, meniuri de resturant. Coperta legat termic Delta Rosu 1. Cauti coperti pentru indosariere ? Alege din magazinul nostru online coperti pentru indosariere disponibile in diferite culori si formate. Coperți A transparente din plastic color, recomandate pentru folosirea ca primă copertă la legarea cu spirală a unui . Se poate livra in maxim 1-zile lucratoare . ATENTIE: Ultimele bucati in . Siprale din plastic de la 7. Se afiseaza 1-din produs(e). Ciclul de indosariere detectat automat se ajusteaza potrivit latimii suportului pentru documente.


Cumpara acum coperti indosariere tehnica de birou, vezi toata gama de produse disponibile. Dosar plastic cu sina si perforatii - NOKI. Fără comentarii pentru acest produs . Fata plastic transparenta, spate alb. Capacitate de indosariere : coli. MM, OPUS EASY OPEN - TRANSPARENT M. COPERTI PLASTIC PVC CU SINA METALICA 1. Fabricate din PVC, rezistente la indoituri repetate si la intindere . CO DENUMIRE, PRET CU TVA, POZA.


Plotare format mare, plotare AAA coperti de diploma, copiere alb negru, copiere color, printare alb negru, printare color, carti de vizita, laminare, . Fiți primul în a face o recenzie acestui produs. Servicii de legătorie și îndosariere arhivă. O cutie contine 1de coli. A(din carton si din plastic transparent).


Se alege coperta corespunzatoare. Se introduce documentul in coperta. Download Manual utilizare pdf. Se folosesc cu masina de indosariere Atlas 120. Subategorii Accesorii indosariere.


Produse Accesorii indosariere. Pentru masina de indosariat cu inele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare