joi, 14 aprilie 2016

Aparat curatat calcaie panasonic

Un apel la 1a anunțat marți în jurul orei 15:0 faptul că un incendiu a izbucnit la un depozit de electrocasnice second-hand. Panică în Iași din cauza unui incendiu izbucnit vineri dimineața la un depozit de electrocasnice. Bine ati veni la Samsung Romania. Pompierii au intervenit pentru stingerea . Descopera o gama larga de telefoane mobile , tablete, electronice si electrocasnice si multe altele. Listă de magazine online de electronice și IT din România.


De la , enciclopedia. Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dupa-amiaza, la un depozit de electrocasnice apartinand societatii de salubritate Retim din Timisoara, iar fumul gros. Magazin electronice auto, -, - . Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă la un depozit de aparate electrocasnice din Iaşi.


Conform ISU Iaşi, depozitul are o suprafaţă de . Vă oferim produse electronice de consum care vă permit să vă bucuraţi de viaţă. Informaţi-vă despre produsele electronice LG. Acum zile - La aproape o lună de la lansarea programului „Rabla pentru Electrocasnice , depozitele cu aparate uzate sunt aproape goale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare