marți, 29 martie 2016

Mixer planetar 7 litri

Mixer planetar albastru, litri. Acest mixer profesional electric este un echipament. Corp din oțel turnat de calitate înaltă, partea superioară turnată prin injecție, capac protecție bol din plastic. Motor cu performanță înaltă. Robot Bucatarie cofetarie Solia MGermania mixer planetar.


Paleta pentru mixer planetar litri. Tel pentru mixer planetar litri. Pulse, Accesorii, Rosu si alte menaje de uz casnic si . Dimensiuni (LxAxH): 402x244x426mm.


Bol inox SAMMIC litri pentru mixer planetar BE-10. Recomandat pentru pregatit spu. Comutator selectare viteza lucru. Lift motorizat manevrare cuve. Unitate de actionare si accesorii de inalta . Opriți întotdeauna aparatul și deconectați- l de la priză atunci când nu îl utilizați,.


Demontarea accesoriului de frământare și a . Compania noastra are o selecție largă de mixer planetar , distribuirea mai multor mărci de top din Europa. Detalii - Bol amestec ,litri - Gastro Group Bol amestec ,5 . Capacitate între și de litri. Acţiune de amestecare cu mixer planetar pentru ingrediente amestecate corect.


Sunt foarte multumiti de acest mixer planetar , are tot ce ii trebuie. Dacă aparatul este umed sau u scoateţi- l imediat din priză. Bolul foarte mare, de l , va permite sa framantati mai multa coca. De exemplu, intr-o singura sesiune puteti framanta coca pentru echivalentul a . Expertii spun ca pentru o familie normala, un mixer cu bol de 4-litri este suficient.


De asemenea functia mixaj planetar este necesara si utila. Robot de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7761/0 vas 1. KITCHENAID Artisan Elegance 5KSM175PSEAP, trepte de viteza, 4. Obțineți amestecuri fine și cremoase. La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare