vineri, 18 decembrie 2015

Gratar electric olx

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. ANUNTURI PRODUSE ELECTRICE - gratar electric. Grătar electric Tefal GC716D1 nou, sigilat garanție luni.


Bucuresti, Sectorul Ieri 01:08. APARATE DE BUCATARIE SECOND HAND SI NOI - gratar electric. Electronice si electrocasnice 4. Stare perfecta de functionare, fara urme de uzura. Anunturi gratar electric - gratar electric. Rezultatele căutării pentru Grill electric printre anunțurile din întreaga țară.


Face micii si gratarele foarte savuroase si gustoase in perfecta stare de functionar. A fost folosit o singura data pentru proba. Aragaz pe gaz Zanussi ZCG512G1XA, arzatoare, aprindere electrica , grill,. Vand gratar 50cm înălțime cm.


Foisor Meseriasi Constructori OLX Ro Con Foisor De Gradina Cu . Apartamente închiriate Zona Narcisa Bacău. Recent am pus niste obiecte la vanzare pe olx si am primit foarte. Pentru o cabanuta de vacanta fara curent electric , este o optiune. In curte a fost amenajat un parculet pentru copii,un loc special pentru gratar unde este amplasata. Casa poate fi vazuta orican telefon 078008.


Gratar cu Gaz Profesional, Model cu Doua Arzatoare http://www. Am rămas fără curent electric , fără apă. Sau un gratar pregatit pe carbune si împreunat cu un vin bun si vechi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare