luni, 19 octombrie 2015

Blender manual de utilizare

Felicitări pentru achiziționarea unui blender OURSSON! Toate ilustrațiile din acest manual sunt reprezentări. Pentru a opera unitatea corect si in siguranta, va rugam sa cititi acest manual cu instructiuni cu atentie inainte de instalare si utilizare. Confortul la îndemâna oricui. RECOMANDĂRI IMPORTANTE PENTRU UTILIZAREA ÎN SIGURANTĂ.


Vă rugăm să păstrati acest manual la îndemână.

CUM SĂ FOLOSIȚI SETUL CU BLENDER MANUAL DELIMANO UTILE. Cu blenderul manual Gorenje și puțină imaginație, veți prepara o multitudine de mâncăruri și băuturi, care îi vor încânta pe cei dragi. Introduceti sau selectati seria produsului. Nu introduceţi blocul motor în apă sau în . Instrucţiuni de utilizare RO. Acest blender manual este un dispozitiv casnic şi nu este destinat.


MĂSURI IMPORTANTE PRIVIND SIGURANȚA. In aceasta pagina veti gasi manuale de utilizare a produselor Electrolux.

Cautati produsul dupa model sau numar si descarcati manualul PDF. Mixerul manual poate fi utilizat pentru amestecarea aluaturilor moi sau a alimentelor lichide sau pentru a bate frişca. Păstraţi manualul de utilizare pentru referinţe ulterioare.


KLARSTEIN TK 2- LUCIA ROSSA, ROBOT DE BUCĂTĂRIE, BLENDER. Blenderul manual cu turaţie mare este. Cumpara blender manual online pe eMAG.


Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Descarcă manuale de utilizare. This site can be downloaded for offline use: Download the . Nu utilizaţi niciodată aparatul în scopuri diferite de destinaţia de utilizare. Puneți întotdeauna capacul pe vas înainte de a pune blenderul în funcțiune.


You will not find this ebook anywhere online. See the any books now and if . Care sunt principalele caracteristici ale unui blender vertical bun si. Descoperă manuale de utilizare , Întrebări frecvente, sfaturi şi recomandări pentru produsul tău Philips.


Pregătirea blenderului pentru utilizare. Am introdus în acest manual şi am aplicat pe aparat multe mesaje de . Fixaţi inserţia cuţitului în blender sau în recipientul cuţitului universal.

Delimano Joy Duomix combină două aparate fantastice de care este nevoie în orice bucătărie: un blender manual util și un smoothie maker compact. Puteti descarca manualul pentru produsul Dvs. Dacă daţi aparatul altcuiva, nu uitaţi să daţi şi instrucţiunile.


Citiţi instrucţiunile şi păstraţi- le bine. Expertii de la Bosch aduc in casele dvs. Pentru a găsi un manual de utilizare , pur și simplu introduceți numărul modelului, integral sau o parte din acesta, de pe aparatul dvs.


Verificați toate părţile componente înainte de utilizare şi nu asamblați sau. Preturi si oferta de produse din gama manual de utilizare blender din toate magazinele online din Romania. Cititi cu atentie aceste instructiuni si pastrati-le pentru o verificare.


Denumirea pieselor componente blender manual. Si acesta este doar un exemplu, pentru ca blenderul poate fi utilizat si. Relațiile dintre data-blockuri pot fi schimbate și manual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare