miercuri, 12 august 2015

Sterilizator avent microunde

Datorita dimensiunilor reduse, este . Sterilizeaza biberoane Philips AVENT in minute. Concepţia uşoară şi compactă a . CAPACITATE SUPERIOARA – sterilizeaza simultan max. Cel mai bun pret, Livrare Rapida - RioBebe.


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Cautari asemanatoare: instructiuni de utilizare sterilizator avent microunde instructiuni utilizare sterilizator microunde tefal instructiuni sterilizator microunde. Produsul este in stoc magazin limitat. Descopera optiunile de livrare sau ridicare . Pretul cel mai accesibil pentru produsul Philips . Ultra performant si sigur pentru sanatatea bebelusului. Contine: sterilizator pentru cuptor . Este disponibil in urmatoarele farmacii: Pentru detalii despre pret si orar click pe numele farmaciei.


Principiul de funcționare a sterilizatorului Philips AVENT se bazează pe metoda medicală de sterilizare cu abur, care este rapi simplu și eficient, fără . Totusi, sterilizatorul electric impreuna cu cel pentru cuptorul cu microunde raman cele mai practice, rapide si sigure forme de dezinfectie a recipientelor pentru . Incap biberoane, sterilizeaza in minute, distruge toti . Avent Philips ptr cuptor cu microunde. Are rost sa achizitionez un sterilizator , sau mai bine astept pana dupa nastere sa vad daca o sa fie necesar. Si oare cel la microunde e bun sau . Fabricat de Philips pentru doar 1500 . Nu rata ofertele promotionale!


Etape: 0-luniSpecificaţii tehnice:Durata sterilizării: min . Unele mame își fac griji referitor la consumul de energie electrică, dar adevărul este că nu consumă mai mult decât un cuptor cu microunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare