vineri, 19 decembrie 2014

Gogoserie sau gogosarie

Forma recomandată este gogoşărie , derivat din substantivul gogoaşă. Cum este corect: gogoserie sau gogosarie ? Trebuie să fii autentificat pentru a raspunde! Gogosarie pare sa fie corect, desi foarte des auzim gogoserie, probabil pe acelasi calapod cu spiterie, . Alte articole despre: fitosica, gogoserie in franciza, franciza fitosica, afacere la cheie . Cauti o idee de afaceri care sa te atraga, sa fie simpla si cu care sa ai succes! Gogoseria este o afacere care poate . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


In parc, la coada la o gogoserie , intr-o seara de duminica. Sunt o eva noua pe forum si ma intereseaza sa deschid o gogoserie. Gogosile sunt mai ieftine in comparatie cu bauturile si oamenii vor cumpara intotdeauna mai mult de o gogoasa ceea ce nu este valabil si in . Lipsesc: gogosarie Cam ce investitie presupune o gogoserie?


Vreau sa deschid o gogoserie si o clatitarie in acelasi spatiu. Intrebarile mele sunt urmatoarele: Daca folosesc semipreparate: lapte praf, praf . Buna vreau sa-i deschid surorii mele o mica gogoserie gen fornetti. O) ce iti sare in ochi (chiar, cine stie cum este corect, ca eu am uitat- la fel povestea cu clujean-clujan sau gogoserie sau gogosarie ) sa imi spui, bine? ANGAJAM personal pentru gogoserie – covrigarie, nu necesita experienta.


Spatiul minim necesar pentru deschiderea unei gogoserii Fitosica – 6. O gogosarie poate fi deschisa cu o investitie de sub 10. Cati stiu ca e corect asaza si nu aseaza, gogosarie si nu gogoserie ,chibrituri si nu . Pentru a pune pe picioare o gogosarie Fitosica, francizatul trebuie sa investeasca 6. Ar fi rentabila franciza unei gogoserii intr-un oras mediu ca marime - NU. Contract: Franciza, Cuvinte cheie: daylight donuts, gogoserie in franciza, gogosarie franciza . Afacere rulota fastfood comerciala langoserie gogoserie inmatriculata.


Fast Foo langoserie si gogosarie inmatriculate in ro. Vind linle complecta covrigarie, gogosarie sau schimb cu auto. Coada la o gogosarie din parc. Cedez Covrigarie Gogosarie Situat in b-dul IULIU MANIU APUSULUI mp . Vand afacere la cheie,rulota complet echipata pentru gogoserie cu masina.


RULOTA COMERCIALA FAST FOOD GOGOSARIE FORNETTI. Vand rulota comerciala echipata pt fast-food si gogoserie. Sanepiideala pt comert stradal . GOGOSERIE -HOTDOG-RACORITOARE-INGHETATA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare