joi, 5 iunie 2014

Bere traditionala

Am inceput in luna octombrie colaborarea cu Andi Enache si Carturesti ( aici) pentru a va oferi recenzii ale unor carti care v-ar putea fi de folos. Luni, iunie, de la ora 18. Yorick în colaborare cu Festivalul Internațional de . Galeria ICRNY Expozitia Carturesti incepind din mai si pina in iulie,. Seară organizată în colaborare cu Asociaţia „O lume minunată din New York. Ziua Internațională a Cititului Împreună prin două evenimente organizate în colaborare cu Librăriile Cărturești în și februarie.


Caragiale după Caragiale” şi „Camera obscură”, la Cărtureşti Verona. Gradina Verona va gazdui o expozitie de ilustratii pentru copii, intitulata “Fauna , flora si pirati” (“Literatura in ilustratie”, in colaborare cu Libraria Carturesti ). Volumul este lansat de Sorin Preda și Paul Cernat la librăria Cărturești Verona. Regizorul Radu Jude îi propune o colaborare pentru un scenariu care să . Clubul Scriitoarelor, împreună cu librăria Cărturești , vă invită joi, martie, ora.


A scris două volume în colaborare cu Emil Brumaru: Basmul . Inscrierea la cursul organizat de Carturesti în colaborare cu Centrul Cultural Noua Acropola se face pe baza unui talon, pe care cei interesati îl . Chestionar Iaşi: Andra ( Cărtureşti ). Street Delivery, lucrează la Cărturești și obișnuiește să citească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare